Az órák a Fittpilates Stúdióban (2330 Dunaharszti, Bábakalács u.7/b) zajlanak, kellemes, barátságos környezetben. Parkoló az épület mögött található. Öltöző, tusoló a stúdióban rendelkezésre áll.

A csoportos Pilates órákon kis eszközöket használunk (rendelkezésre állnak a helyszínen), az óra alatt halk zene szól, így képes leszel kikapcsolni és a gyakorlatok pontos végrehajtására koncentrálni. Lassú, kontrollált mozdulatokkal fejlesztheted testtudatodat, erősítheted és nyújthatod izmaidat. Az órákon minden irányban átmozgatjuk a gerincet, így az megőrzi a rugalmasságát. A gyakorlatok végzése közben az oktató javítja az esetleges helytelen tartást, hogy a megfelelő izmok dolgozhassanak az adott mozdulatnál.

Stúdiónk képekben

Stúdió a bejárat felől
Előtér
Stúdió
Stúdió
Stúdió
Stúdió
Előtér
Mosdó-Zuhanyzó

Egyéni órán lehetőség van teljesen személyre szabott edzésterv kialakítására, kizárólagos figyelemre, mely természetesen gyorsabb fejlődést is eredményez. A megfelelő edzésprogram kialakítása érdekében ebben az esetben az első Pilates óra állapotfelméréssel indul (testtartáselemzés, életmód, egyéni igények).

Foglald le a helyed óráinkra MOST!